Η Ρεφλεξολογία συναντά τα πέντε στοιχεία και τους μεσημβρινούς (Τόμος Α+B)

Σημείο συνάντησης της ρεφλεξολογίας και του βελονισμού, με συνδετικό κρίκο τη βασική θεωρία της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.
ISBN
978-960-6830-59-4978-960-6830-60-0
Σελίδες
232
Διάσταση
19,5x24,5
Τιμή πώλησης 43,67 €

Η Ρεφλεξολογία συναντά τα πέντε στοιχεία και τους μεσημβρινούς (Τόμος Α+Β)

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα σημαντικό σημείο συνάντησης της ρεφλεξολογίας και του βελονισμού, με συνδετικό κρίκο τη βασική θεωρία της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής. Μπορεί να διαβαστεί τόσο από τον αρχάριο όσο και από τον προχωρημένο στο αντικείμενο αυτό. Χάρη στην εξαιρετική δομή και μεταδοτικότητα της Άρτεμις Καρνέζη, (καθώς επίσης και στην αναλυτική και πλούσια έγχρωμη εικονογράφησή του), ανοίγουν ακόμη και στον εντελώς αμύητο το δρόμο της κατανόησης της ολότητας στην θεραπευτική.

"...ξεκινώντας το "ταξίδι" της εξερεύνησης του σώματος για το πώς είσαι φτιαγμένος και πώς λειτουργείς, δεν μπορείς παρά να μένεις έκθαμβος κάθε στιγμή που κατανοείς την τελειότητα αυτού του "οχήματος"! Πώς φτιάχτηκε, πώς λειτουργεί...! Είναι το όχημα που σε εμπεριέχει και σε ταξιδεύει μέσα στον χρόνο της επίγειας ζωής σου! Μέσα από τη γνώση του σώματός σου, μαθαίνεις να έχεις σεβασμό όχι μόνο απέναντι στο δικό σου κορμί, αλλά και στου συνανθρώπου σου και κάθε ζώντος οργανισμού. Αποδέχεσαι το μεγαλείο της φύσης και, αναπόφευκτα, έρχεσαι πιο κοντά στο Θείο, ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν και ποιες είναι οι θρησκευτικές πεποιθήσεις σου". 

Με έγχρωμους χάρτες και σχέδια
Ρίξτε μια ματιά στο βιβλίο

Προσοχή: Οι δυο προηγούμενοι τόμοι ενώθηκαν και έγιναν ένας τόμος.