Menu
A+ A A-

Πεδία Ακτινοβολιών

Αξιολόγηση Δεν αξιολογήθηκε ακόμη Email

Τιμή πώλησης: 14,91 €

Περιγραφή

Μια ειδική έκδοση εμπνευσμένη από άνω των 80 γιατρών , θεραπευτών, γεωβιολόγων και συμβούλων Feng-Slui, προκειμένου να δοθεί ένα επίκαιρο υπόβαθρο πληροφοριών σε γιατρούς και ασθενείς.
Ήδη από τα αρχαία χρόνια η μυστική γνώση μεταβιβάζονταν σε μυημένους , οι οποίοι είχαν επιλεχθεί με βάση τις ιδιαίτερες ικανότητες και την ηθική ακεραιότητά τους.
Από την εποχή των Κελτών ακόμη, οι τόποι λατρείας και μύησης κτίζονταν επάνω σε σημεία διασταύρωσης γεωακτίνων. Έως και πριν από 200 χρόνια, τέτοια σημεία εξακολουθούσαν να χρησιμοποιούνται στη Δύση για εκκλησίες και στην Ανατολή για τεμένη.Οι κατασκευαστές του καθεδρικού ναού στο Άαχεν ήταν αυθεντίες στη χειραγώγηση της ενέργειας, όχι μόνο απλά επειδή χρησιμοοποιούσαν τα Μαθηματικά του Σύμπαντος στις διαστασολογήσεις τους, αλλά και λόγω των οκτώ τεχνητών  υπόγειων καναλιών νερού, τα οποία διασταυρώνονται με την προϋπάρχουσα φυσική φλέβα θερμού ύδατος, κάτω από το οκταγωνικό κεντρικό τμήμα του ναού. Μέχρι σήμερα, τέτοιου είδους γνώση δεν μεταβιβάζεται στο ευρύ κοινό (με σκοπό τη διευκόλυνση της χειραγώγησης;) και ένας μικρός μόνο αριθμός ατόμων μυείται σε αυτά τα μυστικά. Πολλοί από εμάς ωστόσο, βιώνουμε σωματικές και ψυχικές αλλαγές μετά από μία επίσκεψη σε εκκλησία ή άλλον τόπο ενέργειας , γεγονός που αποτελεί αυτόν ακριβώς τον λόγο χειραγώγησης των ενεργειακών πεδίων. Ο μαγνητισμός της γης είναι αποτέλεσμα διεργασιών της Φυσικής, με συνέπεια να διαθέτει φυσικούς και αρνητικούς πόλους, όπως όλα τα μαγνητικά πεδία. Το ηλεκτρομαγνητικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού αντιδρά στους συγκεκριμένους πόλους με φόρτιση και αποφόρτιση. Η γήινη ενέργεια χρησιμοποιείται από αμνημονεύτων ετών στηνίαση ασθενειών, διανοητικών προβλημάτων, άγχους και απώλειας σθένους, από τους λίγους που γνώριζαν τα μυστικά αυτά.
Σήμερα, βασιζόμαστε στην έγκριση της Διεύθυνσης Πολεοδομίας για την καταλληλότητα του μέρους όπου θα κτίσουμε το σπίτι μας, η οποία όμως δεν λαμβάνει υπόψη τις πηγές ακτινοβολιών όπως οι γεωακτίνες, οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα ραδιοκύματα , στους χώρους του ύπνου.
Τα αόρατα αυτά πεδία διαταρράσουν το νευρικό μας σύστημα, που λειτουργεί μέσω ηλεκτρισμού, το αίμα και το νερό στο σώμα, που αντιδρούν στο μαγνητισμό, με συνέπεια ένα επιβαρυμένος από ακτινοβολίες χώρος ύπνου να συμβάλλει στην επιδείνωση ασθενειών, στην εμφάνιση νέων και στην παρεμπόδιση της ίασής μας. Δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι πολλές θεραπείες αποδεικνύονται μη – αποτελεσματικές, εάν παραβλέπονται οι ακτινοβολίες κυρίως στους χώρους του ύπνου. Μία ολιστική θεραπευτική μέθοδος ελέγχει όλους τους πιθανά επιβλαβείς παράγοντες , ιδιαίτερα στην νυχτερινή φάση αναγέννησης του οργανισμού μας. Το να αντιμετωπίσουμε σε πλήρη και μόνιμη βάση τα αρνητικά πεδία, είανι πολύ περισσότερο σημαντικό από τα να διορθώνουμε επαναληπτικά τα συμπτώματα που προκαλούν.

Συγγραφέας: Luise Weider

 

 

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

FOLLOW US

   

ΣΥΝΔΕΣΗ or Εγγραφη