Φυσικές μέθοδοι πρόληψης & αντιμετώπισης του καρκίνου

ISBN
978-618-5735-02-9
Σελίδες
640
Διάσταση
15,8 Χ 23
Τιμή πώλησης 24,38 €

Η καλή διατροφή και η λήψη διαφόρων συμπληρωμάτων βιταμινών, μετάλλων και άλλων αντιοξειδωτικών και φυτικών ουσιών μπορεί να προλάβει τον καρκίνο σε ένα σημαντικό ποσοστό. Δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό ότι υπάρχουν φυσικές μη τοξικές θεραπείες οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής και να παρατείνουν τη ζωή του καρκινοπαθούς και οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν με τις συμβατικές θεραπείες.
Η διατροφή είναι καθοριστικής σημασίας για τη θεραπεία του καρκίνου (δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων και κετογονική διατροφή) και η λήψη υψηλών δόσεων βιταμινών (ιδιαίτερα βιταμίνης C χορηγούμενης ενδοφλέβια) αποτελεί μια αποτελεσματική θεραπεία του καρκίνου. Δεν είναι γνωστό ότι υπάρχουν βότανα που έχουν αντικαρκινική δράση. Η φαρμακευτική κάνναβη αποτελεί μια ελπιδοφόρα θεραπεία του καρκίνου. Όταν συνδυάζεται η χημειοθεραπεία ή η ακτινοβολία με υψηλές δόσεις βιταμινών και με άλλα συμπληρώματα αντιοξειδωτικών ουσιών, μειώνονται οι παρενέργειες των συμβατικών θεραπειών και αυξάνεται η αποτελεσματικότητά τους.
Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση και περιέχει τεκμηριωμένες έρευνες και αναφορές που καθοδηγούν εύστοχα τον αναγνώστη. Το βιβλίο δεν απευθύνεται μόνο σε όσους έχουν νοσήσει από καρκίνο αλλά και σε όλους εκείνους που επιθυμούν να ενημερωθούν για το πώς να είναι υγιείς και τι πρέπει να κάνουν, για να μειώσουν τις πιθανότητες να νοσήσουν από καρκίνο.

Πατήστε στο παρακάτω link για να κατεβάσετε τις βιβλιογραφικές αναφορές του βιβλίου:
Φυσικές μέθοδοι πρόληψης & αντιμετώπισης του καρκίνου

Fysikes Methodoi SM