Οι Τέσσερις Ενοράσεις

Γνώση, Δύναμη και θεία χάρη των Φυλάκων της Γης.
ISBN
978-960-6830-42-6
Σελίδες
250
Διάσταση
14x21
Τιμή πώλησης 20,35 €

Σε αυτό το βιβλίο θα διαβάσετε για τις διδασκαλίες της σοφίας που προστατεύονται από τις μυστικές κοινωνίες των Φυλάκων της Γης, τους θεραπευτές της Αμερικής. Οι Τέσσερις Ενοράσεις αναφέρουν ότι όλη η δημιουργία, οι άνθρωποι, οι φάλαινες ακόμη και τα αστέρια, είναι φτιαγμένα από το φως που εκδηλώνεται μέσα από τη δύναμη της πρόθεσης. Οι φύλακες της Γης, χρησιμοποίησαν τις ενοράσεις αυτές προκειμένου να θεραπεύσουν ασθένειες, να εξαλείψουν το συναισθηματικό πόνο ακόμη και να αναπτύξουν νέα σώματα που γερνούν και θεραπεύονται με διαφορετικό τρόπο.

Η διαχείριση των ενοράσεων, μας επιτρέπει να αναμορφώνουμε το DNA καθώς και να συμμετέχουμε συνειδητά στη βιολογική, συναισθηματική και πνευματική μας εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις προφητείες των Μάγιας, των ινδιάνων Χόπι και των Ίνκα φυλάκων της Γης, βρισκόμαστε σε ένα σημείο καμπής στην ιστορία της ανθρωπότητας, στο οποίο ένα νέο είδος ανθρώπων θα γεννηθεί. Πρόκειται να κάνουμε ένα κβαντικό άλμα που θα μας εξελίξει από HomoSapiens σε HomoLuminous.

Οι Τέσσερις Ενοράσεις, μας μυούν στην αρχαία γνώση που μπορούμε να εφαρμόσουμε προκειμένου να μεταμορφωθούμε σε όντα φωτός, έχοντας την ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε την ενέργεια και τις δονήσεις που συνθέτουν το φυσικό σύμπαν, σ’ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο.

Μετάφραση: Βάλλυ Καλοζούμη

Σε αυτο το link θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον συγγραφέα: Alberto Villoldo Ph. D.

Σε αυτο το link μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την κοινότητα: Four winds Society